Fotografske usluge
Naše usluge uključuju fotografisanje poslovnih portreta, fotografije za potrebe vašeg brenda, fotografisanje  enterijera i eksterijera, događaja i još mnogo toga. Poseban akcenat stavljamo na razumevanje i potrebe klijenta u finalnom proizvodu. Sve fotografije se naknadno obrađuju kako bi se postigao najbolji kvalitet i izgled

Usluge fotografisanja

Korporativni portreti

Poslovni portreti obično se koriste za vaše poslovne web stranice, poslovne dokumente, publikacije, ili za objavljivanje na društvenim mrežama. Ove fotografije mogu biti ključne za vašu prvu dobru impresiju na klijente i kolege.

Komercijalna fotografija

Komercijalna fotografija je pogodna za oglašavanje, marketing i brendiranje. Mogu se koristiti u štampanim materijalima, kao što su brošure i katalozi, kao i u digitalnim medijima, kao što su platforme društvenih mreža i veb stranice.

Portretna fotografija

Ova vrsta fotografije ima za cilj da predstavi suštinu ličnosti na kreativan i umetnički način. Može se raditi u studiju, na lokaciji vani ili u nekom prostoru po želji. Pogodna za pojedince kao i za porodice ili grupe.


Fotografisanje proizvoda
Fotografija proizvoda značajna je za kreiranje atraktivne ponude na webu ili u obliku kataloga. Mogu takođe pomoći u stvaranju poverenja među kupcima što dodatno utiče na kvalitet vaše kompanije.
Fotografisanje hrane
Kvalitetne fotografije hrane doprinose boljem doživljaju ukusa. Mogu značajno uticati na poboljšanje vašeg poslovanja i privuči nove klijente. Samim tim su veoma bitne za osnaživanje vašeg brenda.
Event Fotografija
Tu smo da zabeležimo sve vaše dragocene trenetke na proslavama kao što su venčanja, rođendani, krštenja i sve druge prilike.