Dizajn i Brending

Mi se trudimo da vaš vizuelni identitet bude jedinstven i prepoznatljiv u odnosu na konkurenciju. Naša kreativnost i vaša ideja će biti usklađene kako bismo stvorili dugoročni utisak u procesu brendiranja vaše kompanije. Želimo da vaš vizuelni identitet bude vidljiv na svim marketinški bitnim mestima, uključujući internet, štampu i ostala relevantna mesta.

Usluge dizajna

Logo Dizajn

Ova usluga uključuje proces istraživanja i razvoja ideja koje su u skladu sa ciljevima i vrednostima klijenta, kao i sa preferencijama ciljne publike. Dizajneri se fokusiraju na kreiranje logotipa koji će biti lako prepoznatljiv, skladno dizajniran i funkcionalan, te koji će odražavati identitet i ličnost brenda. Logo dizajn može biti jedan od ključnih elemenata u izgradnji prepoznatljivosti i uspeha brenda.

Print Dizajn

Kreiramo vizuelno privlačan dizajn kataloga, brošura, flajera, plakata... prema vašim željama i potrebama. Print dizajn može biti ključan za privlačenje pažnje potencijalnih kupaca i povećanje prodaje, te je stoga važan deo marketinške strategije.

Korporativni identitet

Korporativni identitet se odnosi na celokupni grafički dizajn koji predstavlja firmu na tržištu. Osnovna karakteristika korporativnog identiteta je jedinstveni stil koji se može prepoznati u svakom elementu. Korporativni identitet se sastoji od tri ključna elementa i nekoliko pratećih elemenata. Ključni elementi su logotip, vizit karta i memorandum


Dizajn digitalnih medija
Dizajn za društvene mreže obuhvata kreiranje privlačnih i relevantnih vizuala poput fotografija, grafika, animacija, videa i drugih elemenata koji će privući pažnju ciljne publike i poboljšati angažovanost
sr_RS